نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد

برلین بر لزوم انجام برخی اصلاحات در ناتو تأکید کرد

وزیر خارجه آلمان بر لزوم انجام برخی اصلاحات در ناتو تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ هایکو ماس وزیر خارجه آلمان امروز چهارشنبه در اجلاس وزرای خارجه کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) خواستار تقویت بازوی سیاسی این پیمان شد.

 

وزیر خارجه آلمان که در بروکسل به سر می برد، ناتو را «بیمه عمر اروپا» خواند و پیشنهاد «تشکیل هیئتی از متخصصین برای انجام برخی اصلاحات در ناتو» را ارائه کرد.

 

هایکو ماس خواستار تقویت بازوی سیاسی ناتو شد و افزود :نباید به عناصر تفرقه افکن میدان داد. 

 

این درحالیست که «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو دیروز سه‌ شنبه در سخنانی به موضع گیری اخیر رئیس جمهوری فرانسه درباره «مرگ مغزی ناتو» واکنش نشان داد.

 

دبیرکل ناتو در این خصوص گفته بود که هفته آینده در سفر به فرانسه و دیدار با امانوئل ماکرون از رئیس جمهوری فرانسه خواهد خواست تا درباره اظهاراتش پیرامون «مرگ مغزی ناتو» توضیح دهد.

 

«ینس استولتنبرگ» در این خصوص گفت: ناتو با مرگ فاصله دارد یا دست کم مغز این سازمان هنوز زنده است. اتحاد اروپایی‌ نمی‌ تواند جایگزین اتحاد ناتو شود و ما به هر دو نیاز داریم. باید این موضوع را بدانیم که به خصوص پس از برگزیت، اتحادیه اروپا نمی‌تواند به تنهایی از اروپا دفاع کند.

 

گفتنی است، امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه سه شنبه گذشته نیز در سخنانی به انتقادها از وی در خصوص موضع گیری خود درباره ناتو واکنش نشان داد.

 

رئیس جمهور فرانسه در مجمع صلح که در پاریس برگزار شد در این خصوص گفت: آن‌ هایی که حاضر نیستند ناکارآمدی سازمان‌ های بین المللی را ببینند، رفتاری تصنعی و ریاکارانه دارند. ما به همکاری‌ های بیشتر نیاز داریم. برخی از سازمان‌ های بین المللی کارآیی و سودمندی خود را از دست داده اند و هیچکس نمی‌ داند که در چه مسیری گام بر می‌دارند.

 

شایان ذکر است، ماکرون در هفته های گذشته در مصاحبه ای اعلام کرد که به دلیل اقدامات آمریکا ناتو دچار مرگ مغزی شده است. این سخنان ماکرون با واکنش های منفی زیادی از سوی کشورهای مختلف از جمله آلمان مواجه شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار